Директор «Черкаситеплокомуненерго» орендував Мазду СХ-5 за 400 тисяч на рік у фірми однопартійця
09.10.2018   //  

КП «Черкаситеплокомуненерго» заплатить ПП «Надія» 400 тис грн. за рік оренди автівки Mazda СХ-5 для директора цього комунального підприємства Павла Карася, який також є депутатом Черкаської міськради від ВО «Черкащани». Про це написав Олександр Безпрозванний у виданні «Кропива».

Інформацію про закупівлю послуги «прокат пасажирського автомобіля з водієм» КП «Черкаситеплокомуненерго» оприлюднило на «Прозорро». З 20 вересня 2018 по 19 вересня 2019 р. «Надія» надасть відповідні послуги. При цьому оплата повністю за договором має бути здійснена до кінця цього року. У щомісячному розрахунку вона має скласти трохи більше 33 тис грн. за місяць.

Ціна Автівки Mazda СХ-5 2018 року випуску у базовій комплектації за даними профільного сайту автодилера складає 705 тис грн. Придбана та зареєстрована автівка марки Mazda СХ-5 2018 року випуску була 4 вересня цього року на ПП «Надія».

Серед бенефеціарів ПП «Надія» є бізнес-партнер голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка Андранік Казарян (є членом секретаріату ЧОО політичної партії ВО «Черкащани»), він же однопартієць з Павлом Карасем по політичному проекту ВО «Черкащани».

Примітно, що за 400 тис грн., які будуть сплачені наперед всього терміну оренди до кінця цього року, можна було придбати для комунального підприємства нову автівку Renault Duster у базовій комплектації.

Видання нагадало, що в ніч з 28 на 29 серпня на домоволодіння Павла Карася в селі Геронимівка Черкаського району було скоєно розбійний напад. В ході нападу до депутата було застосовано фізичну силу та пограбовано. Зокрема серед іншого викрадено автомобілі Nissan X-Trail та Mitsubishi Lancer X, які поліції до цього часу не вдалося знайти.

Від «Наших грошей»:

Другим співвласником та підписантом ПП «Надія» є ще один бізнес-партнер голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка Фрунзе Казарян.