Іномовлення Мінстеця купило автомобілів Skoda Octavia на 6 мільйонів
08.10.2018   //  

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» 28 вересня уклала з ТОВ «Автоцентр Прага авто на Кільцевій» дві угоди щодо закупівлі легкових автомобілів на загальну суму 5,98 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з двома договорами, фірма поставить 10 автомобілів Skoda Octavia A7 Ambition 1,4 TSI 110 kW + пакет Techno по 599 тис грн. У першій угоді йдеться про 7 авто за 4,19 млн грн., у другій – про 3 атвівки за 1,79 млн грн.

Кожен придбаний держпідприємством автомобіль матиме двозонну систему кондиціонування з електрорегулюванням, комбі-фільтром, датчиком вологості та системою охолодження в бардачку; багатофункціональну мультимедійну систему; багатофункціональний бортовий комп’ютер; обігрів передніх сидінь; передні подушки безпеки водія та пасажира.

У автосалонах Skoda Octavia у комплектації, яку купило держпідприємство, продають за акційною ціною 637 тис грн. У базовій комплектації Octavia можна придбати за 469 тис грн.

Єдиним конкурентом «Автоцентру Прага авто на кільцевій» на обох торгах було ТОВ «Автоцентр Київ» Олега Боярина. Його пропозиції були вищими (першого разу на 7 тис грн., другого – на 3 тис грн. Жодного разу фірми не зменшували суму.

Бенефіціаром ТОВ «Автоцентр Прага авто на кільцевій» є екс-нардеп Михайло Гвоздьов. У 2014 році він обрався у парламент від «Блоку Петра Порошенка», а в 2015 році склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП «Антонов». Згодом Гвоздьов контролював це держпідприємство на посаді голови ради директорів корпорації «Українська авіабудівна компанія».

Нагадаємо, Мінінформполітики на чолі з Юрієм Стецем заснувало «Мультимедійну платформу іномовлення України» у 2016 році. Керує держпідприємством Людмила Березовська. Телеканал «UATV», створений на базі «УТР» і «БТБ», мовить на Європу та світ.