Немирівська мерія купила кросовер Nissan X-Trail за 700 тисяч
23.09.2018   //  

Немирівська міська рада (Вінницька область) 17 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Сан моторс» легковий автомобіль за 714,9 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить кросовер Nissan X-Trail 2.0 4WD CVT Acenta 2018 року випуску. Автомобіль матиме подушки та шторки безпеки, передні та задні датчики паркування, 5-дюймовий багатофункціональний дисплей на панелі приладів, підігрів передніх видінь, круїз-контроль, 3 розетки 12V, двозонний клімат-контроль, аудіо систему з AM/FM/CD/MP3.

Nissan X-Trail 2.0 4WD CVT Acenta продають за спеціальними цінами у 801 тис грн. А ціни на простіші Nissan X-Trail стартують від 605 тис грн.

На торгах конкурентами «Сан моторс» були ТОВ «Медікор» Максима Канюки, Жанни Кравчук і Василя Храбана, а також ТОВ «Дилерська Компанія «Полтава-Автосвіт» Євгена Полуляха та Катерини Деркаченко, чиї пропозиції були вищими від переможця. «Медікор» запропонував 715 тис грн., а «Полтава-Автосвіт» 762 тис грн. – саме такою була очікувана вартість.

Полтавський дилер Nissan ТОВ «Сан моторс» записаний на згадану киянку Катерину Деркаченко, яка є співвласницею одного зі своїх конкурентів на аукціоні ТОВ «Дилерська Компанія «Полтава-Автосвіт» (у цій фірмі їй належить частка у розмірі 99,9%).  Керівник «Сан моторс» – Дмитро Романов.

Немирівським міським головою є Віктор Качур, який представляє Радикальну партію Олега Ляшка.