«Укртранснафта» купила позашляховик Land Cruiser Prado за 1,4 мільйона
15.08.2018   //  

ПрАТ «Укртранснафта» 20 липня за результатами тендеру замовило ТОВ «Авто-Плаза» легковий автомобіль за 1,37 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять чорний позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 4×4 із двигуном Євро 6 об’ємом 2,8 л 2018 року випуску.

У салонах Toyota найдешевша комплектація Comfort із таким об’ємом двигуна коштує 1,44 млн грн.

Автомобіль матиме задній парктронік, клімат-контроль, системи активної безпеки, охоронну систему, підігрів передніх сидінь і дзеркал заднього огляду, стандартний комплект ЗІП, запасне колесо та додатковий комплект із п’яти зимових шин.

Гарантійний строк становить три роки або 100 тис км пробігу.

Ціна угоди на 7% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 1,47 млн грн.

Херсонська фірма «Авто-Плаза» належить Олексію Панасюку та депутату Херсонської міськради від «Укропу» Валерію Боржкову.

Єдиним конкурентом було житомирське ТОВ «Стар-Кар» колишнього нардепа Михайла Гвоздьова та його дружини Людмили Гвоздьової. У 2014 році він обрався у парламент від «Блоку Петра Порошенка», а в 2015 році склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП «Антонов». Згодом Гвоздьов контролював це держпідприємство на посаді голови ради директорів корпорації «Українська авіабудівна компанія».