«Укрчастотнагляд» купив Renault на 13,5 мільйонів
27.07.2018   //  

Державне підприємство «Український державний центр радіочастот» 23 липня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ніко Прайм Мегаполіс» легкових автомобілів на загальну суму 13,56 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 18 автівок Renault Duster у комплектації Life 1,5 4х2 МКП-6 з дизельним двигуном по 503 тис грн. на загальну суму 9,05 млн грн., а також 8 повнопривідних авто Duster у комплектації Life 1,5 4х4 МКП-6 теж з дизельним двигуном по 563 тис грн. на загальну суму 4,50 млн грн.

У автосалонах Renault Duster у першій комплектації продають за 503 тис грн., у другій можна придбати за 563 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «Ніко Прайм Мегаполіс» було ТОВ «Кий авто холдинг» Олександра Ткаченка, чия пропозиція була вищою – 14,00 млн грн. Очікувана ціна склала 15,60 млн грн. Обидві фірми не знижували ціни під час аукціону.

Засновниками «Ніко Прайм Мегаполіс» є ТОВ «Компанія з управління активами «Ковін Капітал» та ТОВ «Ніко Авто Холдінг (Україна)», бенефіціаром вказано Івана Ніколайчука з Великобританії, керівник Віталій Кавун.

«Ковін Капітал» зареєстрована на Світлану Сосновську та киянина Володимира Гнатишина. Останній на початку 2000-років разом з нинішнім міністром юстиції Павлом Петренком був співзасновником ТОВ «Юридична консалтингова група «Justicia Service». Гнатишин також був одногрупником Олексія Бурбака – брата лідера фракції «Народний фронт» в Раді Максима Бурбака. Брат Гнатишина – Валентин, на початку 90-х був бізнес-партнером лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка.

«Ніко Авто Холдінг (Україна)» належить кіпрській «Ніко холдінг енд інвестмент лімітед», бенефіціар той самий, що і у «Ніко Прайм Мегаполіс».