Одеська облрада докупила Toyota Camry за 900 тисяч
23.07.2018   //  

КП «Автопідприємство по обслуговуванню обласної ради та обласної державної адміністрації» 16 липня за результатами тендеру замовила два легкових автомобіля на загальну суму 1,49 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

ТОВ «Виробнично -технічне підприємство «Інжпроект» поставить замовнику Toyota Camry 2018 р.в. у комплектації Prestige за 898 тис грн. Авто матиме бензиновий двигун 2,5, автоматичну коробку передачі, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією (чорний колір), камеру заднього виду з динамічними графічними підказками, клімат-контроль, аудіосистему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7,0″, подушки безпеки.

У автосалонах Toyota Camry у комплектації Prestige продають за 923 тис грн., у базовій комплектації Camry можна придбати за 780 тис грн.

Єдиним конкурентом «Інжпроекту» на торгах було ТОВ «ВіДі Пальміра» з групи «ВіДі» Віталія Джуринського, чия пропозиція була вищою – 900 тис грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Перемогу у іншому лоті отримало дочірнє підприємство «Автотрейдінг – Одеса». Фірма поставить Suzuki Grand Vitara за 596 тис грн. Авто матиме клімат-контроль, бортовий комп’ютер, підігрів передніх сидінь, фронтальні подушки безпеки, бокові подушки безпеки, подушки-шторки безпеки, CD з функцією MP3 та функцією регулювання гучності в залежності від швидкості руху авто.

На ринку Suzuki Grand Vitara у комплектації, яку придбало автопідприємство облради, продають за 596 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ДП «Автотрейдінг – Одеса» було ТОВ «Автопланета Плюс» Тамари та Людмили Романових, матері та дружини Романа Романова – екс-гендиректора ДК «Укроборонпром» та колишнього керівника президентської кампанії Петра Порошенка в Херсонській області. Його пропозиція була на 1 тис грн. вищою – 597 тис грн. Очікувана вартість склала 600 тис грн.

Керівником ТОВ «ВТП «Інжпроект» є Максим Лято, власники – Петро та Олена Хлицови. Петро Хлицов з серпня 2010 до 2013 року обіймав посаду заступника голови Одеської обласної адміністрації з питань енергетики та надзвичайних ситуацій. У 2013 році був звільнений з посади. У тому ж році його обрали заступником голови облради з гуманітарних питань. У 2015 році він склав свої повноваження.

Бенефіціаром ДП «Автотрейдінг – Одеса» є Олег Боярин.

Одеську облраду очолює Анатолій Урбанський, який представляє партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Як повідомляли «Наші гроші», місяць тому Одеська облрада замовила ТОВ «ВТП «Інжпроект» три автівки Toyota Camry 2018 р.в. у комплектації Prestige по 901 тис грн. на загальну суму 2,70 млн грн.