Фірми одного власника розпиляли 3 мільйони на реконструкцію будинку Глинянської міськради
15.07.2018   //  

Глинянська міська рада (Львівська обл.) 11 липня уклала угоду з ПФ «Профіт» на реконструкцію будівлі міської ради з влаштуванням приміщення Центру надання адміністративних послуг за 3,10 млн грн.

Про це повідомили «Наші гроші. Львів» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Фірма повинна відремонтувати стіни та підлоги, встановити пластикові вікна та двері, пофарбувати фасад приміщення та інше. Також підрядник встановить сходи і влаштує систему вентиляції та каналізації. Усі роботи планують виконати до кінця 2020 року. При цьому фірма отримає 67 тис грн. прибутку, а на заробітну плату піде 661 тис грн.

Конкурентами «Профіт» на тендері були ТОВ «Кузь» та ПП «Субота». Останнє має з переможцем тендеру одного власника – Богдана Тимківа, який також очолює комунальне підприємство Золочівської міськради «Перспектива». Обидві фірми Тимківа також вказали однаковий номер телефону, але раніше вони не приймали участь в тендерах спільно.

Попри пов’язаність двох учасників тендерний комітет Глинянської міськради не відхилив їх пропозиції.

Протягом 2017-2018 років «Профіт» отримало 22 замовлення на загальну суму 7,1 млн грн. (враховуючи поточну угоду). З цим замовником компанія співпрацює вперше.