Соратниці Кернеса оголосили підозру через знайдену під час обшуку незадекларовану ювелірку
25.06.2018   //  

Слідчі прокуратури Харківської області повідомили про підозру голові Новобаварського району Харкова Тетяні Цибульник через декларування недостовірної інформації. Про це пише «Харків Тудей».

Ще в кінці березня 2018 року в рамках розслідування справи за підозрою в привласненні коштів провели обшуки у Тетяни Цибульник. В результаті були знайдені ювелірні вироби вартістю 600 тис грн., які не були внесені до декларації чиновниці за останні два роки.

Коштовності Цибульник

Прокуратура звернулася до суду з клопотанням про домашній арешт Цибульник та про відсторонення її від посади на час проведення слідства.

В свою чергу, директор департаменту інформації та зв’язку з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що Цибульник не буде відсторонена від посади. Раніше мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що справа проти Цибульник – тиск на мерію. Ще одним з елементів тиску він назвав спробу захоплення мерії Харкова

Нагадаємо, 20 червня в Харківській міськраді відбулися заворушення перед початком її сесії. Мер Кернес написав на своїй сторінці в Facebook, що заворушення відбулися через підтримку поліції, а безлад вчинили підконтрольні керівнику Служби безпеки України в Харківській області Андрію Носачу. Але депутат Харківської обласної ради від «Самопомочі» Дмитро Булах заперечив ці звинувачення.