Петренко запропонував Гройсману заплатити 3,6 мільйона за відеорекламу реформ
21.06.2018   //  

Кабінету міністрів запропоновано провести перерозподіл коштів бюджету, який виділений на його утримання, збільшивши витрати на інформаційно-аналітичні матеріали на 3,6 млн грн.

Відповідний проект розпорядження Кабміна було внесено міністром юстиції Павлом Петренком на засідання уряду 20 червня.

Запропоновано провести перерозподіл за бюджетним рядком 0411010 «Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів України».

Додаткові 3,6 млн грн. будуть спрямовані на створення 18 телевізійних роликів, в які будуть висвітлювати ініціативи уряду з реформування різних галузей. В пояснювальній записці вказано, що 3,6 млн грн. на створення відео роликів будуть компенсовані економією коштів на інші видатки, але їх перелік відсутній.

Нагадаємо, що господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету міністрів 24 квітня і 18 травня уклав угоди щодо рекламних послуг на загальну суму 3,16 млн грн. Замовлено розміщення реклами у регіональних друкованих та інтернет ЗМІ, друк і розміщення реклами «про хід реформ Уряду та здобутки у цій сфері» на 410 щитах, призмах і сітілайтах із прив’язкою до супермаркетів і центральних вулиць обласних центрів.