Вінницький апеляційний адмінсуд суд купив Toyota Camry за мільйон у «порошенківця»
18.06.2018   //  

Вінницький апеляційний адміністративний суд 11 червня за результатами тендеру замовив ТОВ «Преміум Моторс» легковий автомобіль за 898 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить авто бізнес-класу Toyota Camry 2018 року випуску. Автомобіль матиме автоматичну коробку передач, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир/2-й ряд сидінь, дефлектори обдуву для 2-го ряду сидінь,  іонізатор повітря nanoe, систему безключового допуску до автомобіля й запуску двигуна, подушки безпеки, обігрів передніх сидінь, навігаційну систему GPS, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Автовінн», бенефіціарами якого є Миксим Канюка та Василь Храбан. Його пропозиція була вищою – 899 тис грн. Очікувана власність склала 900 тис грн.

На ринку Toyota Camry у комплектації, яку придбав суд, продають за 931 тис грн., у базовій комплектації Camry можна придбати за 786 тис грн.

Керівником ТОВ «Преміум Моторс» є Юрій Галіцький, власники Марія та Людмила Гвоздьови, бенефіціар Михайло Гвоздьов. У 2014 році він обрався у парламент від «Блоку Петра Порошенка», а в 2015 р. склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП «Антонов». В подальшому Гвоздьов почав контролювати це держпідприємство, зайнявши посаду голови ради директорів корпорації «Українська авіабудівна компанія».