У Дніпрі віддали мільйон новій фірмі директора парку на проведення Дня молоді
14.06.2018   //  

КП «Організаційно-аналітична служба» Дніпровської міськради 4 червня замовило ТОВ «Святковий фреш» організацію та проведення Дня молоді у Дніпрі за 998 тис грн. Про це написала Ольга Фоменко у «БюроUA».

Компанія повинна встановити на Фестивальному причалі сцену і обладнання, розробити дизайн банерів декількох розмірів і виготовити їх, придумати дизайн і нанести зображення на 500 ручок, 800 брелків і 1000 гумових браслетів , розробити дизайн для запрошень, купити 300 кілограм порошкової фарби Холі, організувати свято «Битва фарб», залучити до його проведення 10 аніматорів, 2 ведучих, і 15 охоронців, а також організувати виступ співачки «Альоши» і гурту «Фіолет».

На торгах єдиним конкурентом переможця була ФОП Жевнер Ілона Сергіївна, чия пропозиція була вищою.

Компанія «Святковий фреш» була зареєстрована 20 квітня цього річ – за два тижня до оголошення тендеру. Засновник компанії Юрій Ярош, керівник Олена Шевченко.

У документації, яку «Святковий фреш» подало на тендер, є копії трудових книжок працівників: директора Олени Шевченко і дизайнера Ігоря Бощука. Раніше Бощук і Шевченко працювали в ТОВ «Світ свят», яке має відношення до колишнього директора КП «Культурно-спортивний комплекс «Шинник» і КП« Управління по організації контролю в сфері відпочинку і розваг», екс-заступника директора департаменту споживчого ринку Дніпровської міськради Артема Іонесяна.

Наразі Іонесян є директором КП «Центральний парк культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка ». У декларації за 2017 рік він вказав, що є бенефіціаром ТОВ «Світ свят». Засновником і керівником ТОВ «Світ свят» на сьогоднішній день є Олена Шевченко.  У її трудовій книжці є запис, що вона звільнилася зі «Світу свят» 2 травня 2018 року. Однак станом на 13 червня в ЄДР вона все ще значиться директором «Світу свят».