Одеська облрада купила автівки Toyota Camry за 3 мільйони у екс-замголови облради
14.06.2018   //  

Одеська обласна рада 11 червня за результатами тендеру замовила ТОВ «Виробнично -технічне підприємство «Інжпроект» легкові автомобілі на загальну суму 2,70 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить три автомобіля бізнес-класу Toyota Camry 2018 р.в. у комплектації Prestige по 900,9 тис грн. Кожне авто матиме бензиновий двигун 2,5, автоматичну коробку передачі, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією (чорний колір), камеру заднього виду з динамічними графічними підказками, клімат-контроль, аудіосистему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7,0″, подушки безпеки.

У автосалонах Toyota Camry у комплектації Prestige продають за 931 тис грн., у базовій комплектації Camry можна придбати за 786 тис грн.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Гранд Мотор» дружини екс-нардепа Михайла Гвоздьова Марії Гвоздьової та Тетяни Дерешук. Їх пропозиція була вищою – 2,73 млн грн. Саме такою була очікувана вартість.

Керівником ТОВ «ВТП «Інжпроект» є Максим Лято, власники – Петро та Олена Хлицови.

Петро Хлицов з серпня 2010 до 2013 року обіймав посаду заступника голови Одеської обласної адміністрації з питань енергетики та надзвичайних ситуацій. У 2013 році був звільнений з посади. У тому ж році його обрали заступником голови облради з гуманітарних питань. У 2015 році він склав свої повноваження.

Одеську облраду очолює Анатолій Урбанський, який представляє партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність».