Фірма, яка заборгувала 650 тисяч АМКУ, отримає 9 мільйонів на реконструкцію кафе під травмпункт
11.05.2018   //  

Міська лікарня швидкої медичної допомоги (м. Миколаїв) 20 березня за результатами відкритих торгів замовила ТОВ «Антарес-Буд» роботи з реконструкції автоклавни-кафе (літ. Н-1) під розміщення травматологічного пункту МЛШМД на вул. Корабелів, 14-в у Миколаєві за 8,69 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Торік медзаклад замовляв реконструкцію цього ж приміщення за 2,7 млн грн. В результаті переговорної процедури, до якої, за словами головного лікаря Олександра Дем’янова, були залучені 9 компаній, підряд отримало ТОВ «Антарес-Буд».

Планувалось, що новий триповерховий травмпункт запрацює уже в першому кварталі 2018 року. Однак, свіжою тендерною документацією передбачені будівельно-монтажні роботи з терміном виконання до 25 грудня 2019 року.

Проект профінансують за рахунок міського бюджету. Згідно з договірною ціною, компанія-переможець, «Антарес-Буд», отримає прибуток у розмірі 165 тис. грн (1,9% від загальної вартості договору). До виконання підряду будуть залучені три субпідрядні організації, які мають виконати робіт на суму, яка становить 15% від тендерної пропозиції (1,3 млн грн). Йдеться про компанії – ТОВ «Нікпожтехсервіс», ПП «Монтаж-Технология» та ТОВ «Центрліфт».

За підряд позмагались ТОВ «Південьбуд Миколаїв Лтд» та ТОВ «Антарес-Буд», жодне з яких протягом аукціону не зіграло на пониження. Цінова пропозиція «Антарес-Буду» виявилась дешевшою на 0,03%.

Миколаївське ТОВ «Антарес-Буд» зі статутним фондом 12 тис. грн ділять Юлія Філіппова та її батько Володимир Цуцкарев. Сама фірма зареєстрована у квартирі, де прописаний Цуцкарев. З початку минулого року компанія отримала замовлень на 44,36 млн грн.

У грудні 2016 року адміністративна колегія Миколаївського ОТВ АМКУ оштрафувала «Антарес-Буд» за неподання запитуваної відділенням інформації на 325 тис. грн. Протягом двох місяців, відведених на покриття суми штрафу, компанія не сплатила цієї суми, а у березні 2017 року спробувала оскаржити рішення колегії. Суд першої інстанції задовольнив позов частково, скасувавши рішення АМКУ за кількома пунктами, однак апеляція і касація, відмовили у задоволенні позову «Антарес-Буд». Відтак, миколаївське відділення АМКУ звернулось до суду з вимогою стягнути з «Антарес-Буд» повну суму штрафу та ще 325 тис. грн пені. 26 квітня Господарський суд Миколаївської області задовольнив ці вимоги.