Черкаський лісгосп з безколісним керівником за рік придбав десять авто
19.04.2018   //  

Державне підприємство «Смілянське лісове господарство» уклало договір на придбання позашляховика Ford Ranger за 863 тис грн.

Про це пише «ІнфоМіст».

Лісники купили авто морозного білого кольору. В технічних характеристиках вказано, що авто обладнане системою автоматичного розпізнавання дорожніх знаків, ввімкнення дальнього світла та розпізнавання можливої втоми водія.

За останній рік «Смілянське лісове господарство» придбало десять автівок. Серед них –  мікроавтобус вартістю майже 2 млн грн.

Від «Наших грошей»

ДП «Смілянське лісове господарство» з 2004 року очолює Юрій Сегеда, екс-депутат Черкаської обласної ради від Партії регіонів. В декларації про доходи він вказав, що у власності його дружини Тетяни Сегеди є Hyundai Santa Fe 2016 року випуску вартістю 939 тис грн. У самого ж Юрія Сегеди у власності тільки легковий причіп.

В 2015 році Сегеда балотувався до Черкаської облради від «БПП Солідарність», але вибори програв.

«Смілянське лісове господарство» придбало Ford Ranger за неконкурентною процедурою, угоду було укладено з ТОВ «Альфа Моторс Груп». Засновниками фірми є Світлана Присяжнюк та Катерина Машковська. Остання – дружина Сергій Машковського, який в 2014-2016 роках очолював Житомирську обласну державну адміністрацію. Нині Машковський директор «Альфа Моторс Груп», яке є офіційним дилером Ford.