- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Львівгазвидобування» придбало «ленд крузерів» та мікроавтобусів на 9 мільйонів

ПАТ «Укргазвидобування» в особі філії «Львівгазвидобування» 29 та 30 січня за результатами тендеру замовило легкові автомобілі та мікроавтобуси на загальну суму 8,88 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

«Львівгазвидобування» купило [1] у ТОВ «Гранд Мотор» 5 позашляховиків Toyota Land Cruiser Prado 150 2,7L, A/T, W/G за 5,35 млн грн. по 1,07 кожен. Автомобіль матиме бензиновий двигун, автоматичну коробку передач, постійний повний привід, круїз-контроль, систему допомоги парковки з камерою заднього виду зі статичними графічними підказками, клімат-контроль, аудіо систему Toyota Touch 2 з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8.0″ та 9 динаміками.

У відкритих джерелах є інформація [2], що Toyota Land Cruiser Prado у такій комплектації можна придбати за 1,14 млн грн.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Фірма «Алмаз Мотор, ЛТД» Олексія Шоха та Олександра Корнієнка з групи компаній «Алмаз», чия пропозиція була вищою – 5,37 млн грн.

Крім того, «Львівгазвидобування» придбало [3] у ТОВ «Сан моторс» 4 мікроавтобуси Opel Vivaro за 3,53 млн грн. по 882,5 тис грн. Автомобіль розрахований на 9 місць, матиме бортовий комп’ютер, кондиціонер, мультимедійну систему MediaNAV Evilution з навігацією і стандартною картографією, круїз-контроль.

Єдиним конкурентом «Сан моторс» було ТОВ «Ю.Р.К.» Романа Світлика, Тетяни Коломієць та Марії Тарасюк, чия цінова пропозиція склала 3,56 млн грн.

На ринку Opel Vivaro продають [4] за 844,5 тис грн.

Засновниками «Гранд Мотор» вказані Марія Гвоздьова та Тетяна Дерешук. Керує фірмою Андрій Джагарян. Раніше у складі засновників «Гранд Мотору» був також Михайло Гвоздьов. Він у рангу голови ради директорів корпорації [5] «Українська авіабудівна компанія» контролює діяльність ДП «Антонов». До 2015 року Гвоздьов був нардепом [6] від «Блоку Петра Порошенка». До обрання нардепом  займався [7] реалізацією автомобілів в Хмельницькому через мережу автосалонів ТОВ «Автомобіле Ентерпрайзес Груп».

Полтавське ТОВ «Сан моторс» записаний на киянку Катерину Деркаченко, керівник Дмитро Романов.