- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Укртранснафта» купила снігоболотохід за 2,8 мільйона (відео)

[1]ПАТ «Укртранснафта» 4 грудня уклало угоду з ТОВ «Квадро Інтернешнл» про поставку всюдихода за 2,78 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». [2]

Закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки тендери вже двічі [3] доводилось відміняти [4] через нестачу учасників.

У грудні 2017 року для філії «Магістральні нафтопроводи «Дружба» мали поставити повнопривідний плаваючий снігоболотохід ШЕРП Про [5] 2017 року випуску з дизельним двигуном 1,5 л, камерою заднього огляду з монітором, а також автомобільним причепом для перевезення. Гарантійний строк становить рік або 200 мотогодин.

Виробником у договорі значиться українська фірма «Квадро Інтернешнл». Разом з тим ТОВ «Шерп» (Росія) також продає їх на своєму сайті за ціною від 6,20 млн руб. [2], або 3,30 млн грн. із ПДВ. Без урахування 18% російського податку це дорівнює ціні «Укртранснафти».

Ціна угоди на 771 грн. нижча від очікуваної вартості відмінених торгів.

Київська «Квадро Інтернешнл» належить мільйонеру Володимиру Школьніку [6] і ТОВ «Компанія з управління активами «Юніон Актив». Засновниками останньої є Павло Цвєтков і ТОВ «Базис Прайд», що належить тому ж Цвєткову разом із ТОВ «Енікейс» Вікторії Вернигори.

За даними російського реєстру, Школьнік також є співзасновником [7] вищезгаданої російської фірми-виробника «Шерп» із Сергієм Самохваловим.