Швейцарці отримають 66 мільйонів «Укргазвидобування» за буріння на Харківщині та Полтавщині
22.12.2017   //  

ПАТ «Укргазвидобування» 22-23 листопада за результатами тендеру уклало три угоди з ТОВ «Везерфорд Україна» про буріння на шести свердловинах Харківської і Полтавської областей на загальну суму 65,85 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До березня 2018 року нададуть послуги похило-скерованого буріння на одній свердловині Котелевського, одній свердловині Західно-Соснівського, двох свердловинах Мелихівського і двох свердловинах Яблунівського родовищ.

Сума угод на третину нижча від очікуваної вартості закупівлі в 102,52 млн грн.

Київське підприємство «Везерфорд Україна» представляє в Україні компанію «Weatherford International Ltd», яка значиться його кінцевим бенефіціаром. Засновниками є кіпрські офшори «Везерфорд Глобал Продактс Лімітед» і «Лінкбірд Лімітед», пов’язані з самою «Weatherford International». Із липня 2016 року директором є Наталія Рудевич, а до неї керівниками були Дмитро Солнишкін (також керував ТОВ «Шлюмберже Сервісез Україна») і Віталій Мельник.

Дорожчими конкурентами були ТОВ «Укрнафтагазсервіс», ТОВ «Науково-технічне підприємство «Бурова техніка», ТОВ «Шлюмберже Сервісез Україна», ДочП «Ньютек Юкрейн», ТОВ «Денімекс Юкрейн» і ТОВ «Навіком Енерджі».