Дилер без торгу виграв у родичок виробника 6 мільйонів на VIP-мікроавтобуси для аеропорту «Бориспіль»
22.12.2017   //  

ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» 21 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Окраїна» мікроавтобусів для бізнес і VIP-пасажирів на 6,00 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До березня для обслуговування клієнтів прем’єр VIP залу поставлять два білі мікроавтобуси виробництва ПП «Автотехнологія» на базі Volkswagen Crafter:

  • А208.66 на 13 пасажирів і 1 супроводжуючого з електричним підйомником для інвалідного візка та місцем для нього за 2,70 млн грн.
  • А208.56 на 14 пасажирів і 1 супроводжуючого з висувною електричною сходинкою за 2,30 млн грн.

Вони матимуть комбіновану шкіряну і тканинну обшивку сидінь, кондиціонер для кабіни і салону, автономний опалювач для салону, поручні при вході в салон, багажний відсік ззаду, підсвічування підлоги, тонування вікон салону і можливість встановлення жовтих проблискових маячків на даху тощо. Гарантійний строк складає два роки.

Передбачено оплату протягом двох місяців після поставки та забезпечення виконання договору в розмірі 1%.

Єдиним конкурентом «Окраїни» Олександра Рибальченка було рівненське ПП «Авто-Оранти» Катерини Ясковець, яким керує Ольга Ясковець. Воно прописане в одному будинку з вищезгаданим рівненським виробником придбаних мікроавтобусів – фірмою «Автотехнологія» Анатолія Ясковця. Крім того, Ольга Ясковець володіє ТОВ «Волинь-Буджитло» з Анатолієм Ясковцем і ТОВ «Комфорт-Лайн» із Наталією Бородкіною.

Обидва учасники торгів подали заявки з абсолютно ідентичною ціною, яка до копійки відповідала встановленій замовником очікуваній ціні – 6 000 000,00 грн. Під час аукціону ніхто не спробував знизити ціну задля перемоги хоча б на одну копійку. Тому перемогла «Окраїна», яка раніше завантажила у «Прозорро» документи тендерної пропозиції – 6 жовтня, тоді як суперник зробив це 9 жовтня.