Каховка відмінила «допороги», щоб без тендерів освоїти 4 мільйони до Нового року
21.12.2017   //  

Каховська міська рада 19 грудня відмінила своє рішення про встановлення допорогової суми публічної закупівлі на рівні 50 тис грн.

Про це повідомляє видання «Новий день».

Депутати проголосували про тимчасове скасування власного допорогу – до кінця року. Скористатися закупівлями без зазначеної тендерів дозволено виключно відділу освіти міськради для придбання класних дошок, ноутбуків, принтерів, телевізорів, LED-світильників, гімнастичного та спортивного інвентарю, інвентарю для фітнесу, боксерського рингу, стільців, шкільних та бібліотечних меблів, лабораторних меблів, килимів, електричного кухонного обладнання, постільної білизни, ковдр, подушок, м’яких іграшок, письмових столів та шаф, туристичного спорядження і посуду.

Начальник відділу економіки, комунального майна та землі Каховської міськради Антон Перемежко пояснив, що без тендерні закупівлі потрібні для своєчасного освоєння державної освітньої субвенції, що очікується до кінця поточного року. За його словами, загалом місто очікує на надходження біля чотирьох мільйонів гривень.

Помічник народного депутата Сергія Хланя (БПП) Віталій Єрофєєв запевнює, що тендерні процедури тривають біля місяця і Каховка не встигне освоїти субвенцію.