- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Міськрада на Луганщині без тендеру замовила тротуар рідній фірмі свого секретаря

[1]

Секретар Сватівської міськради Дмитро Романенко

Сватівська міська рада (Луганська обл.) 22 вересня за неконкуретною процедурою уклала угоду з ПП «Юридична фірма «Каррал» будівництво тротуару вартістю 793 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро» [2]

Замовлено роботи з будівництва тротуару по вул. Садовій в м. Сватове. «ЮФ «Каррал» надала гарантійний термін робіт один рік. Але саму вартість робіт та матеріалів замовник не оприлюднив.

Роботи потрібно закінчити протягом чотирьох місяців.

ПП «ЮФ «Каррал» зареєстроване в м. Рубіжне Луганської області на Олексія Калабкіна, який з березня минулого року є і директором фірми. Калабкін проживає в ішому місті Луганської області – Сєвєродонецьку. Саме в цьому місті прописаний попередній власник фірми – Дмитро Романенко.Нині це секретар Сватівської міськради, про заробіток в «ЮФ «Каррал» він вказав в своїй декларації [3] за 2016 рік. Романенко обрався до міськради за підтримки партія «Батьківщина», від цієї партії на місцевих виборах 2015 року був [4] спостерігачем Калабкін.

За даними «Прозорро», ЮФ «Каррал» отримала держзамовлень на 3,33 млн грн., всі від установ Донецької та Луганської областей.