Лікарня в Слов’янську приховала кошторис ремонту, на який без тендеру виділила мільйон
26.09.2017   //  

КЛПЗ «Вузлова лікарня міста Слов’янська» (Донецька обл) 15 вересня за неконкурентною процедурою уклало договір із ФОП Гусєв Віктор Анатолійович щодо робіт з капітального ремонту вартістю 915 тис грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Роботи будуть проведені за адресою вул. Маломіська, 142 в Слов’янську ФОП Гусєв надав гарантію на роботи в 10 років. Календарним графіком передбачено виконання робіт до кінця грудня 2017 року. Трудоємкість робіт складає 270 людино/годин.

53-річний Гусєв зареєстрований ФОП з жовтня 2015 року. При реєстрації він вказав номер телефону +380951961833.

Цей номер вказував інший ФОП із Слов’янська – Спесівцев Ярослав Олександрович, який став відомим постачанням фруктів до Санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації «Смарагдове місто» (м. Святогорськ, Донецька обл.) по цінам, що були вищі від ринкових. Також з 2012 року продукти харчування до «Смарагдового міста» постачав батько Спесівцева – Олександр, який був учасником торгів по закупівлі санаторієм продуктів з трикратною переплатою.

Починаючи з листопада 2016 ФОП Гусєв отримав шість підрядів на виконання робіт за бюджетні кошти на загальну суму 2,69 млн грн. Жодного разу не приймав участі у конкурентних торгах, усі договори були укладені напряму.