- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Чиновники Труханова, які розпиляли тендери на горілий табір «Вікторія», купили автівок на 2,3 мільйона

[1]Управління капітального будівництва Одеської міської ради 15 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Автогруп Одеса» легкові автомобілі на загальну суму 2,31 млн грн. Про це повідомляється [2] в системі «Прозорро».

Фірма поставить три автівки KIA Optima 1,7 VGT дизель /7 DCT/ Business/ 2016 року випуску по 770 тис грн. Кожне авто матиме двозонний клімат-контроль, подушки безпеки водія та пасажира, бічні подушки та шторки, подушка безпеки колін водія, круїз-контроль з функцією обмеження швидкості, партронік ззаду та попереду, панель приладів поліпшеного типу «Super Vision» COLOR, 5 СоlorТFTTouchscreen + CDP / MP3 + камера заднього виду + «Harman/Kardon», роз’єми AUX і USB, Bluetooth.

У відкритих джерелах є інформація [3], що KIA Optima у комплектації Business можна придбати за 771 тис грн. Автівка у базовій комплектації Сomfort коштує 698 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «Автогруп Одеса» було дочірнє підприємство «Базіс авто», засновником якого є ТОВ «Автомастер» одесита Сергія Діброва. Воно запропонувало вищу ціну – 2,36 млн грн. Під час аукціону фірми не понижували свої пропозиції. Очікувана вартість склала 2,39 млн грн.

Засновниками ТОВ «Автогруп Одеса» є британська компанія ТОВ «Лекскар індастріз» та Галина Малик, яка вказана бенефіціаром фірми. Керівник Вадими Курносеенко. На останніх місцевих виборах він балотувався [4] до Одеської міськради від ВО «Батьківщина», але не пройшов.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради очолює [5] Борис Панов. Саме це управління у 2016 році освоїло [6] 11,08 млн грн. на додаткових роботах по реконструкції одеського дитячого табору «Вікторія», серед яких були роботи і по встановленню автоматичної пожежної сигналізації.

Як відомо, в ніч з 15 на 16 вересня в таборі «Вікторія» згоріла двоповерхова дерев’яна будівля. Внаслідок пожежі загинули троє дітей.