- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Порошенківка» продала обленерго білу Camry в «срібній» комплектації за мільйон

ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» 21 серпня за результатами тендеру уклало дві угоди про закупівлю автомобілів 2017 року випуску на загальну суму 1,96 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро» [1].

На сайті переможця такий мікроавтобус продається по 962 тис грн. [3]

За вимогами замовника, він матиме круїз-контроль, клімат-контроль, навігаційну систему, сенсорний екран 7″, 8 динаміків, проекційний Head-Up дисплей, пакет «Оглядовість», системи безпеки, сигналізатори втоми водія та розстебнутих ременів безпеки тощо.

У київських салонах цей седан у такій комплектації, дорожче від якої лише комплектація Premium, продається за 846 тис грн. [6] Сам переможець продає [7] його на своєму сайті за звичайною ціною 1,02 млн грн. та акційною ціною 854 тис грн., ще 6-8 тис грн. коштує колір «білий перламутр».

Він матиме статичну камеру заднього виду, передні та задні парктроніки, круїз-контроль, клімат-контроль з іонізатором, регулювання сидіння водія у 8 напрямках та переднього пасажира у 4 напрямках, регульований підігрів передніх сидінь, GPS-систему, аудіо систему Toyota Touch 2 з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 6,1″ та 6 динаміками, системи безпеки, фронтальні та бокові подушки безпеки для водія і переднього пасажира, колінну подушку для водія, передні та задні захисні бокові шторки, бокові подушки безпеки для пасажирів другого ряду.

Гарантійний строк на мікроавтобус становить два роки, а на седан – три роки або 100 тис км пробігу. Формальна економія відносно очікуваної вартості закупівлі становить чотири відсотки у випадку Toyota і піввідсотка у випадку Peugeot.

Конкурентами на окремих торгах були відповідно ТОВ «Автовінн» Максима Канюки, Жанни Кравчук та Василя Храбана і ТОВ «Артмотор» Олега Топчія та росіянина Олександра Лалаяна.

«Житомиробленерго» належить «VS Energy International» Олександра Бабакова и Михайла Спектора.