- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Мільйон на люксову Toyota для керівництва поліції в Маріуполі вийняли з бюджету Покровська (документ)

[1]КП «Покровськводоканал» придбало нове авто Toyota Camry вартістю 886 тис грн. за кошти міського бюджету міста Покровськ Донецької області.

Про це комунальне підприємство повідомило у відповідь на інформаційний запит «Наших грошей».

В КП пояснили, що рішення про виділення коштів на купівлю авто міська рада Покровська проголосувала 5 травня 2017 року під номером 7/34-1.

Даним рішенням депутати виділили [2] із спецфонду на придбання спецтехніки для ЖКГ 2,88 млн грн.

Нагадаємо, що 1 серпня влада Покровська зібрала позачергову сесію міськради для погодження рішення «Покровськводоканала» про передачу в безкоштовну оренду Головному управлінню національної поліції в Донецькій області Toyota Camry. Депутатів зібрали терміново після публікації [3] «Наших грошей» про купівлю машини місцевим водоканалом в одній з найдорожчих комплектацій цієї марки авто.

На сесії міськради мер Покровська Руслан Требушкін пояснив, що місто вирішило зробити подарунок керівництву поліції Донецької області у відповідь за оновлення автопарку для місцевих поліцейських. Купити авто за програмою «Правопорядок» мерія не встигла, тому його закупив водоканал по переговорній процедурі. За даними ЗМІ [4], на момент проведення сесії не було інформації про виділення грошей на придбання машини з міського бюджету.

Головне управління поліції в Донецькій області знаходиться в Маріуполі, за 170 км від Покровська.