- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Фірма нардепа з Опоблоку без тендеру замінить вікна в палаці культури в Лисичанську

Відділ культури Лисичанської міської ради (Луганська обл) 12 липня за неконкурентною процедурою уклав договір з ТОВ «А.С.Д. Енерго»  щодо капітального району палацу культури вартістю 397 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро» [1].

Заплановано до 25 грудня відремонтувати КЗ «ПК ім.В.М.Сосюри м.Лисичанська» на вул. Героїв Сталінграду, в будівлі будуть замінені [2] вікна на металопластикові та облаштовані відкоси.

До початку виконання робіт замовник зобов’язався перерахувати фірмі 70% від загальної суми угоди на закупівлю матеріалів.

ТОВ «А.С.Д. Енерго» зареєстрована за адресою депутатській приймальні народного депутата від «Опозиційного блока» Сергія Дунаєва – м.Лисичанськ, вул. Сосюри, 349. Її власниками через ланцюжок [3] фірм є сам Сергій Дунаєв  та його син Артем Сергійович Дунаєв, ініціалам якого відповідає і абревіатура в назві фірми «А.С.Д.».

Згідно даних з «Прозорро», «А.С.Д. Енерго» тільки за поточний 2017 рік  отримало [4]  замовлень від Лисичанської міської ради на заміну вікон на суму 5,41 млн грн. Всі угоди були укладені за неконкурентною допороговую процедурою.

Нагадаємо, партія «Опозиційний блок» в Лисичанській міській раді має свого міського голову та більшість – 24 із 36 депутатів.