- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Євробачення: ведучий з «України» заробить 190 тисяч у піджаку за 47 тисяч гривень

[1]

Ведучими конкурсу обрані (зліва направо): Володимир Остапчук (ТЕТ), Олександр Скічко (ТРК «Україна» та радіо NRJ), Тімур Мірошниченко (Перший національний).

ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» оформлює у «Прозорро» низку угод, пов’язаних з ведучими фінальної частини Євробачення.

Наразі оприлюднені дані щодо послуг Олександра Скічка, які коштуватимуть 190 тис грн. [2]

Відомо скільки коштуватимуть костюми для ведучих.

ТОВ «Лейк студіо» Олесі Кононової та Анастасії Рябоконь отримає 140 тис грн. [3] за два костюми – один сірого і один зеленого кольору. Піджаки оцінено у 47 тис грн., штани – 23 тис грн.

Ще 150 тис грн. [4] отримає ФОП Буреніна Олена Валеріївна [5] за три костюми (шерстяні піджак та штани, та шовкова рубашка) і ще 695 тис грн. [6] коштуватиме дизайнерський одяг для ведучих від ФОП Возіанова Катерина Федорівна (торгова марка Indposhiv [7]). У неї замовлено вісім комплектів костюмів (піджак, штани, сорочка та краватка) в середньому майже по 87 тис грн.

Відомий телеведучий ФОП Джеджула Андрій Володимирович отримає 2,49 млн грн. [8] Однак його наймають для організації та проведення Червоної доріжки та Церемонії відкриття Євробачення. Подробиць кошторису також поки що не оприлюднено.