- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

У Бубки відписали 1,6 мільйона на організацію спортивних заходів

Національний олімпійський комітет України 15 березня за результатами тендеру замовив ФОП Сагайдачна Олена Всеволодівна послуги з організації спортивних заходів на 1,65 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро» [1].

Цьогоріч організують і проведуть такі заходи:

Церемонія «Герої спортивного року-2016» відбудеться [5] 31 березня у НСК «Олімпійський», оренда якого з парковкою, декоруванням та охороною обійдеться у 350 тис грн. Ще 259 тис грн. піде на забезпечення спецефектами, сценічним, світловим, звуковим та відео-обладнанням. Відео-зйомка з розміщенням на двох центральних загальноукраїнських телеканалах у зручний для перегляду час коштує 170 тис грн.

[6] [7] [8]

Підприємець Олена Сагайдачна подала на підтвердження досвіду аналогічний договір із НОК України за 2014 рік щодо інших заходів вартістю 2,18 млн грн.

Усього з 2014 року вона виграла тендерів нинішнього замовника на 9,03 млн грн. Крім того, ДУ «ДЦОП з художньої гімнастики» Міністерство молоді та спорту торік придбало у неї спортивних товарів на 185 тис грн.

Єдиним конкурентом був ФОП Отич Вадим Олександрович із різницею в ціні менше відсотка, який не знижував ціну під час аукціону. Із 2015 року суперник отримав підрядів виключно НОК України на 7,65 млн грн.