- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Енергоатом» підтягне англійську мову низки працівників за 397 тисяч

ДП «НАЕК «Енергоатом» 10 березня уклало угоду з ТОВ «Спеціалізований мовний центр «Менеджер» про послуги з підвищення кваліфікації у 2017 році на 397 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро» [1].

Замовили 720 академічних годин поглибленого вивчення ділової англійської мови для професійного вжитку із розрахунку 24 години щомісяця на кожну із трьох груп спеціалістів. Перша група з 12 осіб має рівень володіння мовою Intermediate Plus, інші дві з 10 та 12 осіб – Pre-Intermediate.

Послуги надаватимуть у Києві на території «Енергоатома» по вул. Назарівська, 3 та ВП «Атомпроектінжиніринг» по вул. Гайдара, 6.

Година коштує 552 грн. із ПДВ. Це відповідає ціні навчання на рівні «Удосконалення» для корпоративної групи на території замовника, вказаній [2] на сайті компанії.

Із цієї суми на оплату праці піде 213 грн., на матеріальні витрати – 161 грн., на накладні витрати – 7 грн., на прибуток – 78 грн.

Власниками київського «СМЦ «Менеджер» [2] є Наталія, Олег та Ігор Косенки.

У 2010 році Школа вищого корпусу Державної служби Національного агентства України з питань державної служби замовила фірмі навчання іноземним мовам держслужбовців та посадовців місцевого самоврядування у сфері євроінтеграції за 515 тис грн.

[3] [4]