Непоп дав Сербіну 50 мільйонів на Центр соціальних служб у Святошинському районі
15.12.2016   //  

hnata-yury-14bКП «Житлоінвестбуд-УКБ» 2 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «Подолжилбуд» реконструкцію з прибудовою нежитлового приміщення під Центр Соціальних служб у Святошинському районі Києва за 49,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До червня 2017 року мають реконструювати двоповерхову будівлю по вул. Гната Юри, 14-б, де у форматі «Прозорий офіс» працюватимуть центр зайнятості, пенсійний фонд та інші соціальні служби району.

Виконають загально-будівельні роботи, влаштують інженерні мережі, систему кондиціонування, структуровану кабельну систему, ІР-телефонію, систему ІР-відеонагляду,Wi-Fi, а також благоустроять та озеленять територію.

У квітні функцію замовника об’єкту передали КП «Спецжитлофонд», а у липні – вже «Житлоінвестбуд-УКБ».

«Подолжилбуд», який уперше переміг на торгах, належить екс-нардепу від «Батьківщини» Юрію Сербіну.

Із 2004 р. родина Сербіних володіє ТОВ «Екобуд», яке у свою чергу є співвласником ТОВ «Екобудінвест». Їхніми партнерами по цій фірмі від самого заснування є ПАТ «Фірма «Фундамент» із групи компаній, пов’язаних із директором «Житлоінвестбуд-УКБ» В’ячеславом Непопом, депутатом Київради від «Блоку Петра Порошенка».

У вересні «Житлоінвестбуд-УКБ» без тендеру замовив нинішньому переможцю підготовку території для цієї реконструкції за 1,47 млн грн.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Український холдинг будівельних проектів» зі статутним капіталом 15 тис грн. Його засновником значиться Євгеній Рябокінь, а підписантом із червня – Олександр Мирний.

Фірма з майже ідентичною назвою – ТОВ «Український холдінг будівельних проектів» серед інших великих проектів зводила логістичний комплекс для «Рошену». Її директором раніше був згаданий Олександр Мирний. Власником є Рахмонова Нігіна Бахром Кизи.

Із червня конкурент виграв тендерів виключно «Житлоінвестбуд-УКБ» на 249,00 млн грн., у тому числі на будівництво житла в Солом’янському районі за 198,28 млн грн.