Керівник миколаївського «Опоблоку» отримав найбільше мисливське угіддя
14.11.2016   //  
Володимир Фроленко

Володимир Фроленко

Миколаївська обласна рада 10 листопада прийняла рішення про надання мисливських угідь фірмам ТОВ «СМГ «Буг» та ПП «Забава 1».

Про це повідомляє видання «Преступности.Нет».

Під час голосування за виділення угідь «СМГ Буг» голова фракції «Опозиційний блок» Володимир Фроленко заявив  про конфлікт інтересів і участі в голосуванні не брав.

Від «Наших грошей»

На сайті Миколаївської облради відсутня інформація про останню сесію. Натомість, проекти рішень Миколаївського облуправління лісового та  мисливського господарства від серпня цього року передбачали надання у користування «Забава 1» 4,20 тис га угідь в Баштанському районі. Земля передавалася  в оренду на 15 років.

ПП «Забава 1» було зареєстроване в селі Михайло-Ларине Миколаївської області на Михайла Котенка та Олександра Бордюка. Останній раніше був фізособою-підприємцем з правом ведення мисливської діяльності, але минулого року діяльність припинив.

За даними ЗМІ, на кінець 2014 року «Забава 1» користувалося мисливськими угіддями в Миколаївській області загальною площею біля 16 тис га.

ТОВ «СМГ «Буг» планувало отримати на 20 років в користування 8,08 тис га угідь в Новоодеському районі, та ще 3,52 тис га – в Вітовському (колишньому Жовтневому) районі. Таким чином, двома рішеннями депутати надали фірмі до 2037 року в користування 11,60 тис  га.

ТОВ СМГ «Буг» зареєстровано в с. Ковалівка на Миколаївщині, його засновниками є мешканці обласного центру Сергій Дорін, Володимир Теник та Володимиру Фроленко. Очолювана ним фракція «Опозиційний блок» найчисельніша в облраді.

Раніше Фроленко заявив, що мисливці чотири роки не можуть улагодити питання з отриманням цих угідь.

Нагадаємо, на початку жовтня президент Петро Порошенко призначив головою Миколаївської ОДА нардепа фракції БПП Олексія Савченка, колишнього співвласника ПАТ «Авант-банк»