- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

НАБУ купило седанів ще на 5 мільйонів у Джуринського та Боярина

Національне антикорупційне бюро України 19 та 22 вересня за результатами тендеру  уклало угоди щодо закупівлі легкових автомобілів на суму 4,88 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Віді Юнікомерс» поставить автомобіль Mazda 6 за 0,78 млн грн., Ford Focus ST3 за 1,07 млн грн. та Ford Focus ST-Line за 0,75 млн грн.

ТОВ «Єврокар» поставить два авто Skoda Octavia A7 за ціною 0,62 млн грн. кожен, та одне авто марки Skoda Superb вартістю 1,04 млн грн.

Конкурентом «Єврокару» було ТОВ «Автоцентр Прага на Кільцевій», пропозиції якого були дорожчими на 0,5-1% Бенефіаром цієї фірми вказана Людмила Гвоздьова – дружина екс нардепа від БПП Михайла Гвоздьова, якого в 2015 році було призначено керівником ДП «Антонов».

Бенефіаром «Єврокару» є Олег Боярин.

ТОВ «ВіДі Юнікомерс» входить до групи «ВіДі» Віталія Джуринського [1].

Конкурентами «Віді Юнікомерс» на одному лоті було ТОВ «Ніко істлайн мегаполіс», пропозиція якої була дорожчою на 2%. Ця фірма є офіційним дилером автомобілів «Mazda» і записана на кіпріотів Катя Апостолоу и Іоанніс Еліа. В торгах по автомобілях «Ford» конкурентом переможця було ТОВ «Ніко Форфард мегаполіс», бенефіціарами якого є Іоанніс Еліа та Дмітрі Мітрополоу. Пропозиція фірми була дорожчою на 2%.