Після приходу Мішалова у міськраду фірма його батька виграла тендери вже на 466 мільйонів
20.10.2016   //  

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради 17 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Майстер-буд» на поточний ремонт автошляхів на суму 150,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На ремонт доріг у Амур-нижньодніпровському, Індустріальному та Самарського районів міста виділено 76,00 млн грн. Ще 74,00 млн грн. підуть на Шевченківський (Бабушкінський), Новокодацький (Ленінський), Соборний (Жовтневий), Центральний (Кіровський), Чечелівський (Красногвардійський) райони.

У тендері брали участь п’ять компаній, дві заявки були відхилені. Дешевшу пропозицію ТОВ «Актив стальстрой» відхилили за відсутність досвіду робіт та необхідних робочих та обладнання (компанія обіцяла у разі акцепту найняти та орендувати все необхідне). ТОВ «Акам», чиї послуги коштували на кілька відсотків дорожче, відхилили через відсутність актів виконаних робіт по аналогічним договорам.

«Майстер-буд» вперше отримало підряд на поточний ремонт доріг у Дніпрі.

Бенефіціарами фірми через ТОВ «Юніком Капітал» є Михайло Тульчинський, Лариса Флакс і Дмитро Мішалов.

Син останнього В’ячеслав Мішалов з березня 2016 року є секретарем Дніпропетровської міськради. Дмитро Мішалов раніше був відомий як перший віце-президент компанії «ПриватЛенд». Представник «Привату» Борис Філатов у 2015 році став мером Дніпра. Раніше спільний бізнес з Мішаловим також мав екс-голова адміністрації президента Борис Ложкін. Бізнес-партнером Ложкіна також був нинішній голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Після обрання Мішалова-молодшого депутатом міськради у 2015 році від «Самопомочі» фірма його батька виграла підряди від міськради і облдержадміністрації вже на 466,08 млн грн.

До цього останній держтендер фірма вигравала ще у 2013 році (34,19 млн грн. від «Київпастрансу»  на реконструкцію трамвайної лінії по вул. Дмитрівській у Києві).