Миколаївська міськрада погодила приватизацію комунальної нерухомості оточенням депутатів
13.10.2016   //  

Миколаївська міська рада погодилася внести зміни до переліку комунальної власності, яка буде виставлена на приватизацію, доповнивши його 20 об’єктами . Про це повідомляє «Центр журналістських розслідувань».

Так. До списку на приватизацію було включено приміщення на 1 поверсі площею 140 кв м за адресою пр. Центральний 186/2. Цю нерухомість планує викупити ФОП Володимир Бордюков, яке він орендую з червня 12015 року. Людина з таким ПІБ доводиться батьком депутату миколаївської облради Оксані Солтис, чоловік якої – Олег Солтис є депутатом Миколаївської міськради і є членом депутатської комісії з питань ЖКГ, комунальної власності та благоустрою.

Також депутати погодили приватизацію приміщення в 60 кв м на цокольному поверсі в центрі міста по вул. Московська 11/5. Це приміщення по пільговій ставці 1% орендує ФОП Тетяна Грабчинська, яку називають родичкою екс-депутата Максима Терещенка, що має приятельські стосунки з Солтисом.

Також заплановано продати приміщення площею 69 кв м на 1 поверсі за адресою пр Центральний 9/11, яке планує викупити ТОВ «Текс-ком», яке належить Ірині Бергман. Керівником фірми є Сергій Герасименко, який також є директором приватних миколаївських ЖЕКів «Центральний-1» і «ЖЕК «Забота», співвласником яких є син покійного мера Миколаєва Володимира Чайки – Владислав.

Також на продаж буде виставлено о підвал в житловому будинку самому центрі міста –  Адмиральская, 23/2. Заявником по цьому об’єкту виступає ТОВ «Миколаїв-облтранс», засновником і директором якого є Олексій Цесарук – колишній помічник депутата міськради Олександра Омельчука. Площа цього підвалу – 135 кв м.