«Ощадбанк» замовив реклами на 21 мільйон без каналів Коломойського (прайси)
10.10.2016   //  

ПАТ «Державний ощадний банк України» 15 вересня і 3 жовтня за результатами тендерів уклало дві угоди про рекламні послуги до кінця року на суму 21,15 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

ТОВ «Стар Ап» Віктора Лебеди і Володимира Нікітіна замовили розміщення реклами на телебаченні за 16,68 млн грн.

Два відеоролики про систему послуг Ощад24/7 (20 і 30 с.) і два – про Mobile-банкінг (20 і 30 с.) покажуть на телеканалах ICTV, Новий канал, СТБ, Інтер, Україна, 5 канал, 24 канал, UBR, М1, М2, Піксель, НТН, К1, ZOOM, НЛО-ТВ.

Одиниця послуги (EqGRP) коштує від 2 562 грн. на UBR до 5 850 грн. на СТБ (повний прайс можна завантажити тут oschad-reklama-zovnishnya і oschad-reklama-tb).

vartist-reklamy-oschadbanku

Сумарно найменше заплатять за показ на М2, а найбільше – на СТБ.

За даними «Індустріального телевізійного комітету», цей канал у вересні був найпопулярнішим телеканалом у аудиторії віком 14-49 в містах 50 тис+.

У десятку лідерів також входять 1+1, 2+2, Тет і «112 Україна», рекламу на яких не замовляли. Перші три з цих каналів належать Ігорю Коломойському, власнику «Приватбанку», який є конкурентом «Ощадбанку».

ТОВ «Рекламне Агентство «Регіон Медіа» Андрія Руденка та Еліни Високовської за 4,47 млн грн. розмістить зовнішню рекламу Ощад24/7 по всій Україні (ціни можна завантажити тут).

Єдиним конкурентом фірми «Стар Ап» була філія «Старлінк» ДочП «ССМ».

З агентством «Регіон Медіа» змагалися дорожчі ТОВ «Медіаедж:Сі-Ай-Ей», ТОВ «Медійні Системи Смарт», ТОВ «Парус Медіа» і ТОВ «Медіа Експрес».

Умовами договорів передбачено аванс 50%, який замовник сплатить протягом п’яти днів після підписання, а решту – після повного виконання.