«Прокладка» отримає 52 мільйони за будівництво нової школи у селі на Рівненщині замість аварійної
29.09.2016   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації 26 вересня за результатами тендеру замовив ТОВ «Стиль-Декор» реконструкцію школи під навчально-виховний комплекс у с. Степангород Володимирецького району за 52,00 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

В аварійній післявоєнній будівлі по вул. Шевченка, 59 навчається понад 500 учнів. Цьогоріч батьки не пустили дітей у школу, де просідає стеля і падає штукатурка, а потім ще й перекрили на деякий час міжнародну трасу Київ-Варшава.

shkola-u-stepanhorodiproekt-shkoly-u-stepanhorodi

До кінця 2017 р. мають звести триповерховий комплекс із чотирьох блоків.

Встановлять вікна, вітражі та двері, влаштують інженерні мережі, системи зв’язку, підлоги та стелі, виконають внутрішнє опорядження, придбають меблі, сантехніку, інвентар, комп’ютерну техніку і технологічне обладнання.

Також збудують трансформаторну підстанцію, котельню, овочесховище, господарську будівлю і спортмайданчики, благоустроять і озеленять територію.

У торгах також брали участь дорожчі ТОВ «Тех-Буд-Проект» Лариси Гарник, ТОВ «СК «Бізнесбудмонтаж» Віталія Швачка і ПВКФ «Фіалка» Володимира Фалка.

Рівненський «Стиль-Декор» Віри Рожчук зі статутним капіталом 4 500 грн. вперше виграв торги у «Прозорро». Уся будівельна техніка фірми орендована у ПАТ «Мехбудсервіс» Віктора Богданця.

Рожчук також володіє ТОВ «Академія безпеки «Альфа» з Олександром Черкасом і Надією Ясінською, ТОВ «Укр-Тест-Авто» з Оленою Булавською, ТОВ «Альфа-Хімпром» із Миколою Цупруком, а також ПП «Альфа-Метал». Ці компанії зареєстровані за однією адресою з переможцем по вул. Мазепи, 4А/6А, офіс 302 або в сусідньому офісі 303.

До кінця 2012 р. фірма була записана на Олександра Рожчука, відомого як співзасновник Рівненської обласної ГО «Комбат Самбо» разом із вищезгаданим бізнесменом Цупруком.

За даними «ВДЗ», усього з 2012 р. «Стиль-Декор» виграв тендерів виключно на Рівненщині на 86,22 млн грн.