Оточення Труханова отримає 90 мільйонів на шляхопровід на Одеській площі
20.09.2016   //  

shlyahoprovid-na-odeskij-ploschiКомунальна корпорація «Київавтодор» 14 вересня за результатами тендеру замовила ПП «Київшляхбуд» капітальний ремонт шляхопроводу в Голосіївському районі за 90,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До середини травня 2017 року мають відремонтувати шляхопровід у складі транспортної розв’язки на Одеській площі. Крім того, влаштують дорожнє покриття і контактну мережу тролейбуса , встановлять дорожні знаки і нанесуть розмітку.

Єдиним конкурентом було «Онур Конструкціон Інтернешнл».

«Київшляхбуд» був заснований в Одесі у 2009 р. під назвою ПП «Будівельна фірма «Югавтодор». Власником у 2009-2010 рр.. був Олексій Барбул, який у 2010 р. певний час очолював Управління дорожнього господарства Одеської міськради, а потім був заступником начальника.

Наразі засновником значиться вірґінська фірма «Соєр і Брантон ЛТД». На цей же офшор і депутата Одеської міськради Юрія Шумахера від партії «Довіряй ділам» Геннадія Труханова зареєстроване ТОВ «Інвестиційна група «Рост» Олександра Жукова (у стані припинення).

Незмінним директором фірми з 2010 р. є Олександр Ращупкін, який раніше керував нині ліквідованим ТОВ «Пантеон-Юг». Засновником останнього свого часу був Михайло Старушкевич. Раніше тому належало одеське ТОВ «Південні фондові технології», чия назва співпадає із назвою російського ТОВ «Южные фондовые технологии» з групи «Рост». Зараз «Південні фондові технології» записані на Наталю Ганевич.

За даними «ВДЗ», «Київшляхбуд» виграв тендерів на суму 933,17 млн грн.