«Ощадбанк» за 32 мільйони облаштує дизайнерське VIP-відділення у пафосному районі Подолу (додано)
14.09.2016   //  

(додано повідомлення “Ощадбанку”)

Головне управління по м.Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» 6 вересня уклало угоду з ТОВ «ЄІС» про реконструкцію комплексу офісних будівель по вул. Воздвиженській, 52-54 за 31,80 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

kyjiv-vozdvyzhenska-52-54

Проект VIP-відділення банку створила архітектурна майстерня «Sergey Makhno Architects».

1 2 3 4 5 6

До травня 2017 року відремонтують цокольний, 1 і 2 поверхи площею 1 642 кв. м.

Відтак реконструкція коштує близько 19 тис грн. за квадратний метр.

Виконають будівельні роботи і внутрішнє опорядження, влаштують інженерні мережі та кабельну систему, встановлять двері та вікна, скляні перегородки, сходові огородження, придбають і змонтують сантехніку, побутову техніку, два сховища, сейф для каси, а також меблі, серед яких – стіл авторської роботи Sergey Makhno, італійські стільці та дивани.

Наприклад, стільці Midj Istar DPA зараз продаються по 8 тис грн.

Фірма «ЄІС» зі статутним капіталом 2 тис грн. зареєстрована у грудні 2013 року на Світлану Цикун і Юрія Толстих.

Вона прописана по вул. Київській, 77/5 у с. Тарасівка Київської обл. Там само знаходиться ТОВ «Європєум Центр» тієї ж Цикун і Миколи Судоргіна.

Конкурентами були ТОВ «Юніком Будсервіс» Олександра Хижняка і ТОВ «Саті-Нова Союз» Наталії Борової, Олени Желтан, Олени Мухомор та Ольги Трубнікової.

За даними «ВДЗ», усі вищезгадані підприємства не вигравали тендерів.

Після опублікування цієї інформації прес-служба «Ощадбанку» повідомила «Нашим грошам» наступне:

«В рамках розбудови роздрібного бізнесу для підвищення якості обслуговування було проведено сегментацію клієнтів для чіткого розуміння їх потреб. Таким чином, банк виокремив для себе категорію преміум-клієнтів. На сьогодні Ощадбанк упевнено нарощує кількість клієнтів цього сегмента, проте залишається єдиним серед ТОП-10 найбільших універсальних банків України, котрий не має окремого VIP-відділення. Саме тому було прийнято рішення про введення до мережі банку першого спеціалізованого відділення преміум-класу».