«Нафтогаз» заплатить 695 тисяч екс-співвласнику «delo.ua» за річний звіт «Нафтогазу»
12.09.2016   //  
interaktyvnyj-zvit-naftohazu-za-2014-rik

Інтерактивний звіт “Нафтогазу” за 2014 рік

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 6 вересня уклало угоду з ТОВ «Топ Лід» про підготовку річного звіту держкомпанії за 2015 рік за 695 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 30 вересня мають розробити дизайн-концепцію, інфографіку і текстовий контент, підготувати оригінал-макет і електроні версії у форматі .pdf, а також створити інтерактивну версію українською та англійською мовами.

Робота включає аналіз звітів компаній-аналогів і зовнішнього інформаційного поля, збір та обробку інформації, а також написання текстів за стандартами GRI (The Global Reporting Initiative) з урахуванням різних показників результативності.

naftohaz-tz2naftohaz-tz

З аналогічним річним звітом за 2014 рік можна ознайомитися тут.

Київська фірма «Топ Лід» Станіслава Шума та Олександра Сороки зі статутним капіталом 100 грн. раніше не вигравала тендерів.

Шум разом з Ігорем Ляшенком є міноритарними власниками ТОВ «Видавництво «Економіка». Великі частки у статутному капіталі належать кіпрському офшору «Спесіфекс Лімітед» та його ж українському ТОВ «Галс-Трейд Інком».

Раніше видавництвом «Економіка» володіла група «EastOne» Віктора Пінчука, доки у 2014 році не продала його гендиректору Ірині Рубіс.

Крім того, Шум і Ляшенко є співзасновниками ТОВ «Стар-Паблішінг» разом із чехом Павелом Мірославом.

Киянин Сорока співволодіє цілою низкою юридичних осіб.