Персональні членовози «Нафтогазу» подорожчали на 10%
08.09.2016   //  

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 5 вересня за результатами тендеру уклало угоду з власним дочірнім підприємством «Нафтогазобслуговування» про автотранспортні послуги на 8,34 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

На вересень-грудень замовили послуги 33 автомобілів з водіями (повний перелік автівок нижче).

У списку немає броньовика Mercedes Benz S600 Guard, який «Нафтогаз» нещодавно хотів купити, але після розголосу відмінив торги і заявив, що може отримати його у безкоштовне користування.

Найдорожче коштують послуги Mercedes-Benz S600 (2004 р.в., держномер АА8438ВЕ) – 99 тис грн. на місяць. Цей та інші автомобілі «Нафтогаз» вдруге намагається продати на аукціоні, який відбудеться 21 вересня.

Вартість включає запчастини, техобслуговування, поточний ремонт, чистку, мийку, стоянку, охорону, а також кошти водіям на відрядження.

Аналогічні послуги на травень-серпень і січень-квітень коштували на 10% дешевше – відповідно 7,50 млн грн. та 7,55 млн грн.

Як і тоді, єдиним конкурентом був ФОП Черкашин Олег Юрійович. Підприємець також володіє ТОВ «Українська інвест компанія» (з Лідією Квашою і ТОВ «Екопік-Україна») і ТОВ «Перша туристична агенція».

авто Нафтогазу 1

авто Нафтогазу 2