- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Луценко призначив зампрокурором Києва приватного юриста Третьякова

Сергій Репецький [1]

Сергій Репецький

Генеральна прокуратура призначила Сергія Репецького заступником прокурора м.Києва. Про це повідомляється на сайті [2] ГПУ.

У 2015 році Репецький балотувався [3] до Київської міської ради за списком «Блоку Петра Порошенка» «Солідарність» і вказував, що є юрисконсультом ТОВ «Атек-Сервіс».

Співвласницями «Атек-Сервісу» є Оксана Каретко і Алла Третьякова, дружина народного депутата Олександра Третьякова. У Верховній раді Третьяков є замголови фракції партії «Блоку Петра Порошенка».

На парламентських виборах 2014 року Репецький очолював Окружну виборчу комісію округу №219, переможцем по якому став Олександр Третьяков.

Інша співвласниця «Атек-Сервісу» Оксана Каретко є дружиною Володимира Каретка, екс-голови НАК «Надра України», однокласника та ділового партнера Олександра Третьякова. У березні 2016 року президент Петро Порошенко призначив [4] Володимира Каретка керівником Святошинської райдержадміністрації.

Раніше прокурор Репецький був відомий як адвокат. Разом із Олексієм Глущенком є засновниками адвокатського об’єднання «Статус».

Нагадаємо, Юрій Луценко після призначення генпрокурором заявив, що минулорічна кампанія по залученню у прокуратуру нових кадрів завершилась не була успішною. З 3388 кандидатів ззовні прокурорської системи посади отримали лише двоє.