- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Партнери розіграли 45 мільйонів на ремонт театру в Сєвєродонецьку

Сєвєродонецький міський театр драми [1]Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації 10 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Шахтобуріння» капітальний ремонт Сєвєродонецького міського театру драми за 44,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року виконають ремонтно-будівельні роботи, змонтують обладнання постановочного освітлення, системи звукофікації, механічного обладнання та одягу сцени, влаштують інженерні мережі, відеоспостереження і зовнішнє освітлення, встановлять модульну котельну з котлами Bee Term 55кВт, благоустроять та озеленять територію.

У 2010 р. будівля театру [2] постраждала [3] від пожежі. Зараз там працює [3] Луганський обласний український театр – єдиний державний театр, який переїхав з окупованих терористами територій.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Будівельно-бурове підприємство «Спецшахтобуд».

«Шахтобуріння» раніше було зареєстроване в Первомайську Луганської обл., а нині переоформлене в Бахмуті (Артемівськ) Донецької обл. Воно належить Георгію Либанєву з Лисичанська Луганської обл., директором є Едуард Солянік.

Фірма володіє 99% акцій ПАТ «Первомайське шахтопрохідницьке управління по бурінню стволів і свердловин» [4], що знаходиться в окупації та з квітня 2014 р. перебуває у стані припинення. До 2011 р. це підприємство було державним.

«Первомайське ШПУ» з 1998 року очолює Юрій Папака. Йому також належить вищезгадана сєвєродонецька фірма «ББП «Спецшахтобуд» [5].

Крім того, переможець і конкурент вказали у держреєстрі спільний номер телефону +380666068601.

Усього з 2008 р. «Шахтобуріння» виграло тендерів на 54,01 млн грн. Донині воно отримувало підряди на суми не більше 4 млн грн.

Спецшахтобуд телефон [6] Шахтобуріння телефон [7]