«Ощадбанк» за 16 мільйонів купив у ЄДАПСівців принтери для персоналізації карток
15.08.2016   //  

Datacard MX2100ПАТ «Державний ощадний банк України» 2 серпня уклав угоду з ТОВ «Поллі-Сервіс» на придбання систем персоналізації банківських платіжних карток за 15,88 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До листопада поставлять дві системи персоналізації банківських платіжних карток із програмним забезпеченням виробництва «Datacard» (США). Модель Datacard MX2100 продуктивністю 1 200 карт на годину коштує 6,91 млн грн., а Datacard MX2100_SCP – 8,96 млн грн.

Засновниками «Поллі-Сервіс» є директор Наталія Кочубей і ТОВ «Інноваційно-індустріальна група». Останнє записане на фірму «CIB Investment Fund Ltd.» (Сент-Кітс і Невіс), кінцевим бенефіціаром є українець Юрій Сидоренко з м. Дубай (ОАЕ). Він був одним із співзасновників консорціуму «ЄДАПС», а Кочубей – віце-президентом із зовнішньоекономічної діяльності.

«Поллі-Сервіс» є одним з уповноважених Нацбанком виробників і персоналізаторів карток Національної платіжної системи «Український платіжний простір» (раніше – НСМЕП) разом із київським представництвом «Austria Card Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH» і ТОВ «Підприємство «Пластик Карта». Останній фірмі в липні замовили заготовок цих платіжних карток на 57,87 млн грн. і послуг із їхньої персоналізації, пакування та доставки на 104,52 млн грн.