«Делойт» за мільйон підготує річний фінансовий звіт Києва за минулий рік
14.08.2016   //  

Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради 1 серпня за результатами тендеру замовив ПрАТ «Делойт енд Туш Юкрейніан Сервіз Компані» послуги з підготовки річного звіту м. Київа за 2015 рік за 1,08 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року підготують незалежну Консолідовану інформацію спеціального призначення за 2015 рік. Цей звіт міститиме такі розділи:

  1. Опис підходу до підготовки консолідованої фінансової інформації спеціального призначення.
  2. Консолідований звіт про фінансовий стан.
  3. Консолідований звіт про фінансові результати.
  4. Консолідований звіт про зміни в чистих активах.
  5. Консолідований звіт про рух грошових коштів.
  6. Звіт про виконання бюджету.
  7. Звірка консолідованого фінансового результату до результату виконання бюджету.

Крім виконкому, райрад і комунальних підприємств, об’єктами звіту є ВАТ «Хліб Києва», ПАТ «АК Київводоканал», ПАТ «Київгаз», ПАТ «Ремонтно-будівельне управління № 3», ПАТ «Ремонтно-будівельне управління № 4», ПАТ «ХК «Київміськбуд», ПАТ Комерційний банк «Хрещатик», ПрАТ «Київспецтранс», ВАТ «Радикал», ПрАТ «Компанія Київенергохолдинг» та інші компанії з часткою майна громади.

«Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані» представляє в Україні компанію «Deloitte Touche Tohmatsu» із «великої четвірки».

До неї входить і єдиний допущений конкурент – ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські Послуги».

Дорожчу заявку ТОВ «Прайсвотерхаускуперс (аудит)» відхилили, бо фірма назвала 50 аналогічних договорів, але документально не підтвердила досвід їх виконання.

При цьому річний звіт Києва за 2014 рік був створений за підтримки саме «PricewaterhouseCoopers».