- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Депутат за 36 мільйонів збудує спорткомплекс у селищі Ювілейному на околиці Дніпра

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 25 липня за результатами тендеру замовило ПрАТ «Аграрно-виробниче підприємство «Содружество» будівництво спортивно-оздоровчого комплексу в сел. Ювілейне за 35,74 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року виконають будівельні роботи, внутрішнє опорядження та зовнішнє утеплення, встановлять вікна, двері та електрообладнання, влаштують інженерні та слабкострумові мережі, пожежну сигналізацію, огорожу та асфальтобетонне покриття, озеленять територію. Також придбають технологічне обладнання: тренажери, спортивні снаряди, меблі, побутову та сантехніку, в т. ч. електричну піч для лазні та ванну «Джакузі» з аеро- та гідромасажем.

Акції «АВП «Содружество» належать навпіл Ірині Володимирівні та Денису Володимировичу Кононовим. Гендиректором є Володимир Кононов.

Денис Кононов разом із Тетяною Олексіївною Кононовою є депутатами [1] Ювілейної селищної ради. У 2010 році обоє пройшли [2] туди від Партії регіонів.

Сім’я Кононових прописана за однією адресою у Дніпрі.

Усього з 2008 року фірма виграла тендерів на 127,07 млн грн. Зокрема у 2014 році управління замовило їй будівництво дитсадка в тому ж Ювілейному за 43,10 млн грн. [3]

Нині єдиним конкурентом було ТОВ «Мегаліт 2007» Олександра Крупіна та Олександра Терханова.

У 2008 році воно отримало два будівельні підряди ДП «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод» на суму 3,61 млн грн.

Крім того, у жовтні 2015 року нинішній замовник віддав цій фірмі підряд на ремонт неонатального корпусу у Дніпрі за 2,61 млн грн.