«Тимошенківці» за 18 мільйонів відремонтують в Кропивницькому станцію переливання крові
07.08.2016   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 1 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» щодо ремонту головного корпусу станції переливання крові за 18,47 млн грн. Проце повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Документацією конкурсних торгів передбачено, що роботи потрібно закінчити до кінця 2017 року. За цей час потрібно встановити перегородки з керамічної цегли в підвалі і частково на третьому поверсі, на першому, другому та третьому поверхах перегородки потрібно зробити з гіпсокартонних листів на металевому каркасі. Також потрібно замінити віконні рами на полівінілхлоридні, а двері на протипожежні. Заплановані роботи з ремонту підлоги та зовнішнього вигляду будівлі – стіни зашиють композиційними панелями з утепленням.

Власниками ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» є депутат фракції «Батьківщина» Кропивницької міськради Юрій Гребенчук та голова цієї фракції Олександр Цертій. Останній раніше був членом виконкому, коли міським головою був Олександр Саінсус.

«ВДЗ» не містить інформації про отримання раніше ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» замовлень робіт за державні кошти.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «ПФ», пропозиція якого була дорожчою на 5%. Власником ТОВ «ПФ» є Марат Мхитарян, який також є власником ПП «МАМ-Сервіс». Минулого року цю фірму зловили на тендерному обмані. Після цього замість ПП «МАМ-Сервіс» Кропивницька міськрада почала замовляти ремонтні роботи саме у ТОВ «ПФ». Також, Кіровоградська ОДА 1 серпня вперше замовила «ПФ» послуги  – фірма за 17,98 млн грн проведе капітальний ремонт Кіровоградського обласного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни.