Дубневичі за 31 мільйон відремонтують занедбаний басейн на округу Батенка
02.08.2016   //  

КУ «Басейн «Дністер» Новороздільської міської ради Львівської області 18 липня за результатами тендеру замовила ТОВ «Енергія-Монтажсервіс» реконструкцію комплексу своїх будівель на проспекті Шевченка,13-а вартістю 31,16 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2018 року реконструюють дитячий та плавальний басейни, переливну ємність, обв’язку циркуляційних насосів, інженерні мережі, тепловий пункт і підвідні теплопроводи, придбають фільтри для басейнів, меблі, побутову техніку та устаткування для допоміжних приміщень, благоустроять територію.

Стан басейну станом на липень 2015 року Стан басейну станом на липень 2015 року_

Фірму «Енергія-Монтажсервіс» заснували ПП «Аркада – Сервіс» (76%) Назарія Лемика і ТОВ НВП «Енергія — Новояворівськ» (24%). Останнє у свою чергу належить ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» (92,4%) нардепів від «Блоку Петра Порошенка» Ярослава та Богдана Дубневичів, а також двом комунальним підприємствам -«Новояворівськтеплокомуненерго» та «Міські електричні мережі».

Раніше ЗМІ повідомляли, що фірма «Енергія – Новий Розділ», де кінцевими бенефіціарами також є брати Дубневичі, виступила інвестором з відновлення міського басейну «Дністер». Відповідний протокол намірів про співпрацю підписали ще у 2013 році з Новороздільською міськрадою. У 2015 році директор комунального підприємства «Басейн «Дністер» Любомир Ковалик розповідав, що якщо не буде проблем з фінансуванням і форс-мажорів, то із ремонтом критого басейну планують впоратися до вересня.

У коментарі «Наші гроші. Львів» Любомир Ковалик розповів, що інвестори справді розпочали роботи. Зокрема, мова йде про підготовчі роботи, яких виконали приблизно на 3 млн грн. Чому інвестор не завершив роботи і чому тепер провели тендер з бюджетним фінансуванням, він не пояснив і, посилаючись на зайнятість, кинув слухавку.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Стрім-Львів» Юрія Савицького та Володимира Федина. Воно не вперше конкурує з фірмами, близькими до Дубневичів.

На парламентських виборах 2014 року від виборчого округу №123, до якого входить Новий Розділ, обрався Тарас Батенко («БПП»).