«Ощадбанк» замовив пенсійних карток і послуг до них на 162 мільйони
27.07.2016   //  

ПАТ «Державний ощадний банк України» 15 липня за результатами тендерів уклав дві угоди з ТОВ «Підприємство «Пластик Карта» про закупівлю заготовок банківських платіжних карток і послуг персоналізації, пакування та доставки на суму 162,39 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

За 57,87 млн грн. замовили 1 млн безконтактних пластикових карток СНІР «Український платіжний ПРОСТІР» по 57,87 грн. за штуку. Йдеться про електронні пенсійні посвідчення, що оформлюються безкоштовно.

Послуги з їхньої персоналізації, пакування і доставки коштуватимуть 104,52 млн грн.

«Підприємство «Пластик Карта» є одним з уповноважених Нацбанком виробників і персоналізаторів карток Національної платіжної системи «Український платіжний простір» (раніше – НСМЕП) поряд із ТОВ «Поллі-Сервіс» та київським представництвом «Austria Card Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH».

Засновниками фірми є ТОВ «Техноконсалтинг» Михайла Ілька та Олександра Скрипника, естонське пайове товариство «Пластмекс» і німецьке ТОВ «Ітес Фертрібс Гмбх Матеріали для виробництва електроніки». Керує нею Костянтин Куклєв, який значиться кінцевим бенефіціаром через згаданий «Plastmex Oü».

Єдиним конкурентом було ПАТ «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій». Його акціонерами є ректор «Київського політехнічного інституту» Михайло Згуровський, а також Іван Сергієнко, Юрій Воробйов і підписанти фірми Валентин Прокоф’єв та Віктор Бобовкін.