«Укртрансгаз» заплатить оточенню Пригодського і росіянам 35 мільйонів за медичну страховку персоналу
25.07.2016   //  

ПАТ «Укртрансгаз» 19 липня за результатами тендеру уклала угоди про послуги добровільного медичного страхування працівників на загальну суму 39,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги для 18 175 осіб замовили на строк до 19 січня 2018 року. Страхова сума на весь період для адміністративно-управлінського персоналу та робітників становить 85 тис грн., для керівного персоналу – 140 тис грн. на людину.

Переможці конкурували тільки між собою.

У ТДВ Страхова компанія «Нафтагазстрах» за 19,00 млн грн. застрахували працівників УМГ «Київтрансгаз», «Львівтрансгаз», «Прикарпаттрансгаз» і філії «Агрогаз».

Фірма, що не вигравала торгів з 2012 року, отримала підряд газовиків уперше. Її власниками є кияни Юрій Іванько, Микола Білан, Віктор Флорінський, Олександр Сухоставець, Ольга Адамчук, Антон Кіяшко з Василькова, Павло Янковський (банк «Фінансовий партнер») з Авдіївки, Олександр Бондарев з Макіївки та австрійська компанія «Т.С.Л.-Трейдінг Анд Шіппінг Логістікс Гмбх».

Флорінський, Сухоставець, Кіяшко та Білан були помічниками екс-нардепа від Партії регіонів Антона Пригодського. Бондарев нині володіє ТОВ «Торговий дім «Мосагродон» разом із сином Пригодського – Віталієм Пригодським.

Пригодського-старшого називали другом Віктора Януковича. У 2014 році він заявив у інтерв’ю, що останніми роками не був близький з екс-президентом.

Раніше засновниками «Нафтагазстраху» були Андрій Остапко та Олександр Козирєв, які фігурували в компаніях з групи екс-нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

Довгий час у фірми страхувалася «Донецька залізниця».

ПАТ «Страхова компанія «Альфа Страхування» Михайла Фрідмана (ПАТ «Альфа-Банк») дадуть 16,20 млн грн. за страхування персоналу УМГ «Харківтрансгаз», БМФ «Укргазпромбуд», ВРТП «Укргазенергосервіс», НВЦТД «Техдіагаз», Управління «Укргазтехзвя’зок» та Інституту транспорту газу.

Ще 4,69 млн грн. отримає ПАТ «Київський страховий дім»  на послуги для УМГ «Черкаситрансгаз» і філії «Дирекція з будівництва та реконструкції ГТС».