У Бубки розділили 739 тисяч на рекламу НОК і спорту
18.07.2016   //  

Національний олімпійський комітет України 21 червня і 5 липня за результатами тендерів уклав дві угоди про послуги з виготовлення й розміщення відеоматеріалів на суму 739 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ФОП Афанасенко Ганна Олегівна за 494 тис грн. виготовить 25 телепрограм по 20 хв. про розвиток олімпійського руху в Україні. Вони матимуть формат репортажів, сюжетів, інтерв’ю тощо.

ТОВ «Євромедіа Україна» за 247 тис грн. зніме три відеоролики по 30 секунд із залученням  відомих спортсменів для популяризації спорту, здорового способу життя та  олімпійського руху.

Трансляція мала розпочатися не пізніше 5 липня і йти рівномірно до кінця року. Ролики покажуть принаймні 1 600 разів на щонайменше п’яти загальнонаціональних каналах.

23-річна підприємець Ганна Афанасенко нещодавно закінчила магістратуру з журналістики в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченко.

Її батько Олег Афанасенко входив до творчої ради телеканалу «Рада», коли його очолював Василь Климчук. Згодом останнього відсторонили на вимогу колективу, а потім звільнили.

Афанасенко і Климчук є співвласниками ТОВ «Телерадіокомпанія «Айді Фешн», а також ТОВ «Міссінтернет. ТВ» разом з Анжелікою Рубєжовою.

Крім того, Олег Афанасенко володіє ТОВ «Продюсерська агенція «Студіо-Піо» з Людмилою Афанасенко. У 2009 році фірма виграла тендер олімпійського комітету на 1,19 млн грн.

Усього в якості ФОП Афанасенко Олег Васильович виграв тендерів на 6,95 млн грн. – виключно в олімпійського комітету.

Фірму «Євромедіа Україна» заснували Валентин Шостак і Павло Грицак, бізнес-партнер Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») – чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко. Павло Грицак у якості віце-президента НТКУ у 2005 році також опікувався проведенням дорослого «Євробачення» в Україні. Тоді Україна отримала конкурс, оскільки роком раніше Руслана перемогла у ньому.

На розкритті фірму представляла І.В.Осадча.

У торгах також брала участь ФОП Козловська Оксана Володимирівна.