Підлеглі Резніченка знову розпиляли 8 мільйонів між рідними фірмами на ремонт школи
17.07.2016   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 12 липня за результатами торгів уклало угоду з ТОВ «Каскад-СД» на капітальний ремонт школи вартістю 7,57 млн грн.

Про це повідомляє видання «Бюро.UA» з посиланням на «Вісник державних  закупівель».

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Східбуд К.С.К. 99», яке заснував Борис Онопко.

ТОВ «Каскад-СД» заснував Сергій Шведченко, керівником є В’ячеслав Романенко. Ця фірма, як і «Східбуд К.С.К.» була спочатку зареєстрована в Луганську. Після окупації міста в травні обидва підприємства змінили реєстрацію на Київ і прописали за однією адресою – вул. Саперно-Слобідська 22, кв. 276.  Пізніше «Каскад-СД» змінило юридичну адресу на вул. Будіндустрії, 2.

В кінці березня поточного року Управління капітального будівництва ОДА провело торги з реконструкції покрівлі КЗ «Криворізький дитячий санаторій»ДОР». Тоді замовник відхилив пропозиції семи підприємств, залишивши лише найдорожчі пропозиції «Каскад-СД» та «Схід буд К.С.К. 99». В результаті угоду вартістю 1,88 млн грн. була укладена з «Каскад-СД».

Дніпропетровську ОДА зараз очолює Валентин Резніченко – бізнес-партнер голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна.

Від «Наших грошей»

Борис Онопко також є єдиним засновником ТОВ «Консоль компані», яке зареєстроване в Луганську. Керівником фірми є В’ячеслав Романенко, людина ж з таким ПІБ очолює і фірму-конкурента Онопко на торгах Управління ДОГА – ТОВ «Каскад-СД».